Lashkar Gah.Tabel voor de berekening van transformatorenHoe om te gaan met mislukkingen

  • vrijgavetijd:2022-08-09 03:18:15
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:193
  • Korte omschrijving:

    Lashkar Gah., in de installatie en het gebruik van de bliksemafleiderFout oordeel van de transformatorlekkage van zegelolieLashkar Ga

Artikel inhoud
in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider

Fout oordeel van de transformator

lekkage van zegelolie

Lashkar Gah.Beschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformator

Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

Tagui StadDe projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

transformator met olieonderdompeling

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.


Lashkar Gah.Tabel voor de berekening van transformatorenHoe om te gaan met mislukkingen



In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading,Lashkar Gah.Distributietransformator voor het type vak, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

Onderhoudsinhoud van de transformator

Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

activaDe schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is,Lashkar Gah.Specificatie voor droge transformatoren, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.


Lashkar Gah.Tabel voor de berekening van transformatorenHoe om te gaan met mislukkingen



Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

veiligheidseisenOscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

Wat is de oorzaak van het uitvallen van de centrale transformator?

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine,Lashkar Gah.Afbeeldingen van 2500kVA droge transformator, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

Lashkar Gah.De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie, een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.

Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

LashkarGah.Overige productinformatie
  • Svupsk.Toegankelijke verticale liftAnalyse van prijsindexoperaties

    Svupsk.Toegankelijke verticale liftAnalyse van prijsindexoperaties

  • MonorNameHydraulisch hefplatformAnalyse van de individuele kenmerken van de markt

    MonorNameHydraulisch hefplatformAnalyse van de individuele kenmerken van de markt

  • Ulm.Mobiele hydraulische liftKom en neem u mee om de prestatiekenmerken en het toepassingsgebied te

    Ulm.Mobiele hydraulische liftKom en neem u mee om de prestatiekenmerken en het toepassingsgebied te

  • Hoorn.Hydraulisch hefplatformWaar moet op worden gelet in de bouw?

    Hoorn.Hydraulisch hefplatformWaar moet op worden gelet in de bouw?

  • Hoorn.Hydraulisch hefplatform van vorktypeHeeft een sterke doordringbaarheid

    Hoorn.Hydraulisch hefplatform van vorktypeHeeft een sterke doordringbaarheid

  • Hoorn.5 ton hydraulisch hefplatformGebruik problemen en behandelingsmaatregelen

    Hoorn.5 ton hydraulisch hefplatformGebruik problemen en behandelingsmaatregelen

  • Hoorn.De instapbrug verplaatsenKwaliteitsbeheer van de toeleveringsketen

    Hoorn.De instapbrug verplaatsenKwaliteitsbeheer van de toeleveringsketen

  • Auckland.Beweegbare hydraulische instapbrughandmatig

    Auckland.Beweegbare hydraulische instapbrughandmatig

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!